ForsideCasesKameraløsningerRegion Midtjyllands institutioner for Kriminalitetstruede og dømte børn og unge

Region Midtjyllands institutioner for Kriminalitetstruede og dømte børn og unge

Beskrivelse

I december 2018 vedtog Folketinget en ny lovændring, der skulle ensrette indsatsen for kriminalitetstruede unge. Som en del af lovændringen blev det pålagt en række delvis lukkede og sikrede døgninstitutioner at opsætte lyd- og videoovervågning på alle fællesarealer.

Region Midtjylland har i alt fire institutioner for Kriminalitetstruede og dømte børn og unge. For at løse lovændringens krav om lyd- og videoovervågning skulle der i alt opsættes over 300 kameraer, der kunne overvåge alle opholds- og fællesarealer på de fire institutioner.

Opgaven med at opsætte overvågningsudstyret blev vundet af SIKOM Danmark A/S.

Erfaring er vigtig i højrisiko miljøer

Grundene, til at SIKOM Danmark A/S blev valgt, er flere. Men en væsentlig grund er, at SIKOM Danmark A/S udover den rent tekniske ekspertise i opsætningen også har en stab af erfarne teknikere, der kan tage de nødvendige hensyn til arbejdet i et sikret miljø. Vi har i mere end 20 år arbejdet med kunder i højrisiko, som Kriminalforsorgen og Politiet.

Det har givet os en forståelse og erfaring med de mange procedurer og sikkerhedsforanstaltninger, der skal overholdes i et sikret miljø. Det kræver erfarne medarbejdere med den fornødne omtanke, når der skal holdes styr på værktøj og udstyr på alle tidspunkter. Der er hverken en tang eller en stige, der ikke er under konstant opsyn. Så teknikeren skal have hovedet med sig, når værktøjskassen pakkes.

Vi sikrer en integration af nye og gamle systemer

SIKOM Danmark A/S’ tilgang til opgaven betød også, at der blev en samkøring af både de nye og de gamle systemer. Det er altid magtpåliggende for os, at kunden står tilbage med et fuldt brugbart system. Alle vores løsninger er baseret på stor viden og erfaring omkring integrering af sikringssystemer, der bringer brugeren i centrum. Se mere om vores overvågningsløsninger her.

Detaljer