ForsideKameraovervågning

Kameraovervågning

Kameraløsninger til alle formål og miljøer skalerbare videoserver og med videoanalyse

SIKOM Danmark tilbyder intelligente kameraovervågning til forskellige formål og miljøer. Der findes bl.a. løsninger til ekstreme højsikringsområder såsom fængsler og politistationer, havne og ambassader. Derudover tilbyder SIKOM også kameraovervågning til skoler, energiværker og produktionsmiljøer.

Kameraovervågning indebærer typisk kameraer, der kan bruges både nat og dag. I samspil med kameraovervågning udarbejdes der en såkaldt Intelligent videoanalyse (IVA). IVA bruges bl.a. til effektiv og nøjagtig perimetersikring af og omkring kritisk infrastruktur.

SIKOM Danmark har udviklet specialløsninger indenfor røgdetektorer, ovnkameraer, parkeringspladsanlæg, gateanlæg, havnesikring og adgang til genbrugsstationer. Det betyder, at du kan få lige netop den type kamera overvågning, som passer til din virksomheds behov – uanset virksomhedens størrelse.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder for kameraovervågning og hvilken løsning der er mest optimal for jer.

VI TILBYDER

SIKOM Danmark A/S leverer et bredt udvalg af kameraløsninger

Intelligente kameraer

Et kamera er ikke blot et kamera. Et kamera har en masse fantastiske funktioner, som er væsentlige at have viden om. De fleste kameraer har i dag to ”motorer”. Én motor til behandling af billedkvaliteten og én til behandling af selve indholdet, også kendt som videoanalyse eller AI. Mange glemmer billedkvaliteten når de vælger kameraovervågning og har kun fokus på analysefunktioner. Dette er en stor fejltagelse, da videoanalysen er afhængig af et super skarpt billede.

Videoanalyse

Videokamera og kameraovervågning til professionelt brug har indbygget videoanalyse som standard. Analysen kan benyttes til Crossline detektering, emner der efterlades eller fjernes samt optælling af personer, der går igennem billedfeltet. Mulighederne er mange, og i dag benyttes videoanalyse også som dedikeret ”tyverialarm” eller perimetersikring. Videoanalysen kan altså hjælpe med lidt af hvert, men vigtigst af alt garanterer den en forhøjet sikkerhedsfaktorer på din arbejdsplads.

Røg og flamme detektion

Til tidlig brandvarsling i affaldssiloer, i flyhangar eller store produktionsområder, kan man med fordel benytte et ”Video Smoke Detection” (VSD) kamera. Kameraet er i dag så teknisk udviklet, at det både kan detektere røg og flammer.

Ovnkamera

SIKOM har udviklet et ovnkamera til kedlerne på affaldsværker, bioværker samt kul, olie og gasfyrede værker. I en periode på over 15 år er der blevet installeret over 350 systemer rundt omkring i hele landet. Ovnkamerasystemerne specialfremstilles efter kundens kravsspecifikationer.