ForsideSamtaleanlæg

Samtaleanlæg

Netværksbaseret kommunikationsanlæg til krævende miljøer

IP Samtaleanlæg er et netværksbaseret kommunikationsanlæg, der benyttes af virksomhedens interne kommunikation, mellem interne og eksterne lokationer. Et IP Samtaleanlæg kan benytte video, håndtere en til alle opkald og sammenkobles med andre kommunikationsløsninger såsom IP-telefoni, mobiltelefon, videoovervågning, PA og talevarsling. Apparaterne kan styre eksterne enheder som f.eks. porte, brovægte lys m.v.

Samtaleanlæg er blevet en vigtig komponent i Terrorvarsel på skoler og institutioner. SIKOM Danmark har leveret specialløsninger af samtaleanlæg til skolekaldeanlæg, læge- og tandlægeklinikker, hospitaler, fængsler, politistationer, porte og gateanlæg.

VI TILBYDER

SIKOM Danmark A/S leverer et bredt udvalg af løsninger inden for samtaleanlæg

Dørtelefon

Samtaleanlæg benyttes også typisk som dørtelefon. Dørtelefonsystemer kan være enkle anlæg til små etageejendomme, men de kan også være store og komplekse i højhusbyggeri, hvor lydkvaliteten er meget væsentlig.

Gate / Port intercom

På steder med installerede elektroniske porte, havne og institutioner samt virksomheder med en perimetersikring, stiller man langt højere krav til samtaleanlægget. Her benytter man som oftest betegnelsen intercom i stedet for dørtelefon. Ved porte skal systemerne være meget robuste og leveres typisk i tæthedsklasse IP67 eller IP68, hvor der stilles store krav til taleforståelsen. Intercom systemerne integreres som oftest sammen med IP telefoni, kameraovervågning og adgangskontrol. I sær til ubemandede portvagt funktioner er intercom systemerne meget robuste.

Skolekaldeanlæg

Samtaleanlæg benyttes også på skoler og institutioner. Her kan skolekaldeanlægget integreres med IP-telefoni og skolens talevarslingsanlæg. I forbindelse med terrorsikring på skoler og institutioner er skolekalde systemer særdeles velegnede. I Danmark er beredskabsplaner blevet lovpligtige på institutioner, skoler og universiteter for at minimere omfanget af voldelige handlinger som eksempel skoleskyderier også kaldet PLOV (Påbegyndt Livsfarlige Og Voldelige Handlinger).