ForsideElektroniske nøglesystemer

Elektroniske nøglesystemer

Undgå at nøglerne falder i de forkerte hænder med elektronisk nøglehåndtering

Elektroniske nøgleskabe holder styr på virksomhedens fælles nøgler og forhindrer, at nøglerne falder i de forkerte hænder ved indbrud eller misbrug. Alle skabe er tyveribeskyttet og frigiver kun nøgler efter, at brugeren har legitimeret sig f.eks. med et medarbejderkort eller fingeraftryk. Ved større behov for sikkerhed, kan der bl.a. tilføjes en alkohollås i forhold til udlevering af bilnøgler.

SIKOM Danmark har leveret flere specialløsninger af elektroniske nøglesystemer, hvor brugernes adgange styres over virksomhedens ADK-system. Nøgleudleveringen logges og sker efter behov. Dette er integreret med videoovervågning og slusefunktion, så medarbejderne ikke glemmer at aflevere nøglerne efter arbejdstid.

De elektroniske nøglesystemer bruges bl.a. af boligejendomme, hjemmeplejen, kommuner, fængsler og lufthavne.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak, om elektroniske nøglesystemer og nøgleadministrationssystemer, der kan øge sikkerheden og lette hverdagen for jer.

VI TILBYDER

SIKOM Danmark A/S leverer et bredt udvalg af elektroniske nøglesystemer

Elektroniske nøgleskabe til institution og virksomheder

I mange institutioner benytter man elektroniske nøgleskabe til håndtering af interne nøgler.
Flere steder afleverer man sine egne nøgler, pung og mobiltelefon ”i bytte” for et nøglebundt, for at sikre, at medarbejderen uforvarende glemmer at aflevere institutionsnøglerne tilbage, når de får fri.

I en produktionsvirksomhed med mange interne systemnøgler, er det relevant at benytte personlige medarbejderkort til frigivelse af berettigede nøgler. På den måde ved man altid, hvem der besidder de forskellige nøgler eller nøglebundter. Dette kan spare virksomheden for flere hundrede tusinde kr. årligt.

E-nøgler og brikløsninger

Elektroniske nøglebrikker, nøglekort eller Smartphone kan benyttes i dag som nøgle, når virksomheden vælger at installere elektronisk nøgle- eller Adgangskontrol systemer. Systemerne løser udfordringen med bortkommende og uautoriseret kopiering af nøgle men også utrolig nemt at administrere og samtidig billigt at vedligeholde.
SIKOM Danmark leverer løsninger baseret på henholdsvis Ruko, Salto eller iLOQ.

Elektroniske nøgleskabe til flådestyring

Til flådestyring er et elektronisk nøglesystem en stor hjælp. Her kan man kombinere adgangskontrol og flådestyring med bilens elektroniske køre- og servicebog. Hvis man integrerer flådestyringen med sit kalendersystem f.eks. Outlook®, kan medarbejderne booke køretøjer direkte i kalendersystemet.