ForsideAdgangskontrol og alarmanlæg

Adgangskontrol og alarmanlæg

Sikrer adgange til områder og medarbejdernes færden i arbejdstiden

Når der forekommer et stigende behov for sikring af medarbejdernes og virksomhedens værdier, er Adgangskontrol systemer (ADK) med alarmanlæg (AIA) blevet et vigtigt komponent.

Adgangskontrol systemer, vedrører styring af adgangene til medarbejdernes færden i døgnets tidsrum og tidspunkter. For at få adgang til områderne, legitimerer brugerne sig typisk ved brug af adgangskort, fingeraftryksscannere, kameraovervågning eller ansigtsgenkendelse, derudover kan bilens nummerplade eller BroBizz® også gøres gældende.

SIKOM Danmark har udviklet specialløsninger indenfor adgangskontrol, hvor flere forskellige teknologier benyttes, for at effektivisere brugernes adgange til de forskellige områder. Der er udarbejdet specielle løsninger inden for højsikring af bygninger, parkerings- og betalingsanlæg, gateanlæg, adgang til genbrugsstationer, levnedsmiddelssektoren samt adgangskontrol systemer til fængsler i hele landet.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om, adgangskontrol systemer og alarmanlæg og få viden omkring, hvordan sikkerheden kan øges og lette hverdagen på din arbejdsplads.

adgangskontrol
VI TILBYDER

SIKOM Danmark A/S leverer et bredt udvalg af løsninger inden for adgangskontrol og alarmanlæg

Ubemandet portvagt

SIKOM har udviklet et topprofessionelt adgangskoncept, der virker både til havne, logistik og transport sektoren samt til større virksomheder. Adgangskonceptet minimerer eller fuldstændig overflødiggør behovet for fysiske vagter ved porten.

Adgangskontrol & Alarmanlæg

Netværk baseret Adgangskontrol og Alarmanlægsløsninger (tyverianlæg) bruges lige fra mellemstore til globale virksomheder, med få til flere tusinde døre spredt over flere lande. Løsningen bruger eksisterende infrastruktur og er forberedt for de fleste kort- og biometriske læsere men også nummerplade eller Brobizz® læsere er muligt.
SIKOM Danmark har designet og installeret løsninger, lige fra organisationer, Revision selskaber til virksomheder og Rigspolitiet.

BroBizz® og langtrækkende kortlæsere

Til parkeringsområder og ved adgangsporte kan man benytte en BroBizz® læser i samspil med en langtrækkende kortlæser. Dette øger hastigheden gennem porten og optimerer ekspeditionstiden.

Nummerpladelæser

Til genbrugspladser, parkeringsområder og ved adgangsporte kan man benytte en nummerpladelæser (ANPR, LPR).

Opholdstider og eventuelle faktureringer for kundens opholdstid kan beregnes på en let og simpel måde, ved at montere en læser på ind- og udkørsel. Nummerpladen kan også afleveres til et brovægtssystem eller lignende.