ForsideOm SIKOM
Om SIKOM

SIKOM Danmark A/S er et projekthus, hvis kerneområde er at levere sikringsløsninger

Vi sikrer kundernes personale, fysiske lokationer og deres værdier

Vi har i mere end 20 år udelukkende arbejdet med unikke sikringsprojekter, service og vedligeholdelse, til større virksomheder herunder kunder i højrisiko som Kriminalforsorgen og Politiet. Vi er kendt for et tæt og professionelt samarbejde, både med vores kunder og deres rådgivere, også med forskellige ind- og udenlandske producenter og leverandører.

Alle vores løsninger er baseret på stor viden og erfaring omkring integrering af sikringssystemer, der bringer brugeren i centrum gennem en kontrolrumsløsning og et centralt overvågnings- og managementsystem.

Vores projektmodel er kendetegnet ved et gunstigt sammenspil mellem behov, muligheder og løsninger, der er nøje udvalgt i forhold til sikkerhedsniveau, driftsomkostninger og daglig brugeroplevelse. Vi fokuserer ikke kun på at løse kundernes nuværende behov, men også på at få de enkelte delelementer med i projektet, herunder succesfuld installation, dokumentation og uddannelse af brugerne, så kundens investering i ny teknologi og viden bliver fremtidssikret.

SIKOM Danmark dækker hele landet fra vores afdelinger i Øst- og Vestdanmark. Vi sikrer vores kunders investering i ny teknologi og viden.

Adgangskontrol og alarmanlæg

Ubemandet portvagt
Adgangskontrol & Alarmanlæg
BroBizz® og langtrækkende kortlæsere
Nummerpladelæsere

Læs mere
Kameraovervågning

Intelligente kamera
Videoanalyse
Røg og flamme detektion
Ovnkamera

Læs mere
Perimetersikring

Termisk kamera
Radar scanner
Laserscanner, AIR barrierer og hegnsdetektering

Læs mere
Elektroniske nøglesystemer

Elektroniske nøgleskabe til institution og virksomheder
E-nøgler og brikløsninger
Elektroniske nøgleskabe til flådestyring

Læs mere
Samtaleanlæg

Dørtelefon
Gate / Port intercom
Skolekaldeanlæg

Læs mere
Kontrol- og vagtrumsløsninger

Kontrol- og vagtrumsdesign samt installation
Video-display matrix og Extendere
Styring af lys og lyd samt sluser og pullertanlæg
Videovæg

Læs mere
ISO9001:2015

SIKOM er certificeret sikringsintegrator

Med udgangspunkt i jeres opgave, hjælper vi jer med at vælge den rigtige løsning, lige fra rådgivning til færdig installation, og påtager os det fulde ansvar med både projektering, projektstyring, styring af eksterne entreprenører, tidsplaner og dokumentation, samt efterfølgende service.

SIKOM Danmark er medlem af sikringsbranchen og er ISO 9001:2015 certificeret indenfor El-installatør, ADK, AIA og TVO. SIKOM Danmark er repræsenteret i Sikringsbranchens udvalg.

Hent certifikat