ForsidePerimetersikring

Perimetersikring

Vi sørger for at omgivelserne er sikret mod uønsket besøg

Perimetersikring er første værn mod uønsket besøg og tidlig varsel af indtrængende. SIKOM Danmark fokuserer primært på elektronisk sikring af hegn og facader, men løfter også totalløsninger med port, pullerter- og hegnsinstallationer.

Løsninger inden for perimetersikring er hegn detektering, skjulte sensorkabler, Ir-barrierer, Radar- og læser scannere samt termiske kameraer med videoanalyse. Derudover er der også systemer til detektering af droner, der krydser perimeteren.

Typisk benyttes flere komplimenterende systemer, der kan integreres med kameraovervågningen til verificering og dokumentation. Perimetersikring og maritim sikring indgår som en vigtig komponent i terrorsikring, hvilket er en fantastisk løsning til en mere sikker hverdag.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om den perimetersikring der er mest aktuel for jer.

VI TILBYDER

SIKOM Danmark A/S leverer et bredt udvalg af løsninger inden for perimetersikring

Termisk kamera
For få år tilbage var termiske kameraer til perimetersikring en temmelig dyr investering. I dag er det en billig investering, hvis man gør prisen op pr. perimeter (hegn eller facade). Derudover er det en kæmpe fordel, at analysesystemet eliminerer fejlalarmer.
Radar scanner
En scanner baseret på radarteknologi dækker mange kvadratmeter, og analysesystemet er yderst pålideligt og effektivt, hvorfor fejlalarmer aldrig vil opstå.
Laserscanner, AIR barrierer og hegnsdetektering
Disse systemer er blevet installeret i mange år og er utrolig pålidelige. I dag installeres der fortsat AIR og laserscannere, hvor man med fordel kan benytte et termisk kamera eller en laserscanner, for at opnå en hurtig visuel verifikation.