ForsideCasesAdgangskontrolKerteminde forsyning

Kerteminde forsyning

Beskrivelse

Kerteminde er en moderne kommune, der har udvidet deres åbningstider på genbrugsstationen for at tilgodese deres borgere med lange og skæve arbejdstider. De ønsker at tage hensyn til alle, der skulle have lyst til at slå et smut omkring kommunens mange fantastiske genbrugsstationer – uanset hvilken tid på døgnet, borgeren har tid.

Døgnåbning af genbrugspladser er en genial løsning, der sparer borgerne for unødvendige frustrationer. Med den nye løsning på genbrugsstationernes åbningstider får alle borgere nu let adgang til genbrugspladsen hele døgnet rundt. Derudover indebærer løsningen også nem adgang til pladsen vha. automatisk nummerpladelæsning af køretøjet, der samtidig holder et statistisk overblik over antallet og typen af brugere, der kommer på genbrugspladsen. Samtidig får erhvervsbrugere nu mulighed for automatisk fakturering samt et fuldt overblik over aktiviteter på pladsen.

Alle disse informationer, som det nye system henter, overholder naturligvis de nye regler fra EU persondataforordning GDPR, da alle informationerne indhentes fra det centrale motorregister, samt fra brugernes egne indtastede oplysninger.

Udvidet åbningstid

Den enkelte bruger af genbrugspladsen kan nu logge ind på genbrugspladsens hjemmeside og registrerer sit køretøj vha. køretøjets nummerplade. På denne måde er man sikret adgang til genbrugspladsen alle tider af døgnet, også uden for pladsens normale åbningstider.

Registrering af brugere på genbrugspladsen

Alle køretøjer, der kommer ind på genbrugspladsen registreres via et nummerpladekamera placeret ved indgangen. Nummerpladen på det enkelte køretøj verificeres i det centrale motorregister for at fastslå om der er tale om et privat eller erhvervs registreret køretøj.

Fuldt overblik over aktivitet på pladsen

De installerede kameraer rundt omkring på genbrugspladsen giver personalet fuldt overblik over hvad der foregår på pladsen. På denne måde kan personalet lynhurtigt hjælpe brugerne, hvis der er skulle opstå nogen former for forvirring eller spørgsmål.

Detaljer