SIKOM Danmark vandt Statens udbud på en landsdækkende rammeaftale på levering af AIA(automatisk indbrudsalarm) og ADK(adgangskontrol)

Rammeaftalen omfatter ydelser og produkter for AIA og ADK til hele Staten herunder samtlige ministerier og underliggende styrelser og tilhørende institutioner samt institutioner, der er optaget på finansloven. En række selvejende institutioner, uddannelsessteder, kommuner og Forsvaret kan ligeledes gøre brug af aftalen.

Aftalen løber over fire år og omfatter services som installation, ændringer, serviceeftersyn, tilkald, hastetilkald, fuldservice, beredskab og mere. De konkrete produkter indbefatter alarmanlæg, adgangskontrol, mekanisk og elektroniske låsesystemer, tågesikring og meget andet. Du kan se den fulde liste på Moderniseringsstyrelsens pressemeddelelse.

“Vi glæder os rigtig meget til at hjælpe de mange nye kunder med vores landsdækkende service, attraktive ydelser og prissætninger,” udtaler Salgschef Frank Hansen, og tilføjer:
“Vi er rigtige stolte af, at de mange investeringer i kompetencer har båret frugt i at blive valgt som eneleverandør til staten.”