Til forsiden Sitemap Print Kontakt Dansk

Aalborg . Aarhus . Odense . København

Advanced surveillance solutions

Kundesegmenter

 

Affalds-, kraftvarme- og fjernvarmeværker

I forbindelse med driftning af affalds-, kraftvarme- og fjernvarmeværker, installeres kameraovervågning som en naturlig del af SRO anlægget, enten som en selvstændig løsning med videomonitorer i kontrolrummet, eller som en integreret del af SRO anlægget. SIKOM Danmark A/S samarbejder med de førende SRO leverandører.

SIKOM Danmark A/S er samarbejdspartner direkte til kunden og er samtidig sparringspartner for Rådgivende Ingeniører, hvor der ydes rådgivning på alle sikkerhedsområderne lige fra Automatisk Brand Alarmering (ABA), Kameraovervågning (ITV), Adgangskontrol (ADK), Tyverialarm (AIA), Talevarsling (EVAC) samt kontrolcentral og managementsystemer.

SIKOM Danmark A/S har egen fabrikation af b.la. FURNACE VISION by SIKOM ovnkamera og leverer også specielt egnede kameraer til overvågning af aflæssehaller og brovægtere. Udover det også kameraer til vandstandsglas, slagge transport eller tragter. Læs mere om vores ovnkamera her.

Flere virksomheder nyder godt af SIKOM Danmark rådgivning, og benytter samtidigt muligheden for at lade SIKOM Danmark A/S være total leverandør. Det sikre samtidig virksomheden en 100 % integreret løsning udført af branchens bedste ingeniører og teknikere.

Download vores datablad for IP-baserede løsninger til affalds-, kraftvarme- og fjernvarmeværker her.

For yderligere information kontakt Morten Hansen på tlf +45 8764 6000 eller pr. mail mh@sikom-as.dk

Fængsler og Arresthuse

SIKOM Danmark A/S er leverandør og hovedentreprenør af sikringsinstallationerne på 32 af Danmarks statsfængsler samt på alle landets 36 arresthuse

Den perimetriske sikkerhedsinstallation omfatter alt lige fra laser detektorer, mikrobølgealarmer til avancerede kamerasystemer, som en del af en adgangskontrol løsning.

Cellekalds installationer med og uden to vejs kommunikation, med overførsel til et internt radiosystem eller pager. Læs mere om samtaleanlæg.

Alt sammen er bundet sammen af et management system der giver vagtpersonalet det mest optimale overblik over alle installationer. Læs mere om kontrolrum.

For yderligere information kontakt Morten Hansen på tlf +45 8764 6000 eller pr. mail mh@sikom-as.dk.   

 

 

 

Havne

Efter terrorangrebet den 11. september 2001 på World Trade Center i New York, blev de internationale regler (ISPS) omkring sikring af skibe og havne strammet gevaldig op.

I de enkelte havne har havneadministrationen i samarbejde med den lokale politimyndighed udarbejdet en sårbarhedsvurdering. På grundlag af sårbarhedsvurdering er der udarbejdet sikringsplaner hvor havnen opdeles i 3 forskellige sikringsniveauer. SIKOM Danmark A/S har kompetence til at sikre alle 3 sikringsniveauer.

Havnen kan sikres både mekanisk og elektronisk.

Til flere af de danske havne har vi leveret den elektroniske sikring, dette være sig kameraovervågning, adgangskontrol og perimetersikring.

Da kabellægning på havneområdet er en dyr investering, benytter de fleste en trådløs transmition.
På de åbne bånd (ikke afgiftsbelagt fra IT og Telestyrelsen) er det muligt at transmitere video og data over IP helt op til 13 km. Dette er en fleksibel løsning, hvor det samtidigt er muligt at åbne og lukke porte via adgangskontrol systemet.

For yderligere information kontakt Morten Hansen på enten tlf. 8764 6000 eller pr mail mh@sikom-as.dk

Industriel procesovervågning

Procesovervågning er i stigende grad standard i produktionshaller, hvor det er nødvendigt at overvåge de forskellige elementer i en produktionspreoces. I takt med at produktion er blevet mere og mere automatiseret er der også sket en affolkning på produktionsgulvet, hvilket betyder mindre øjne på produktionsapparatet. Det har betydet at der i stigende grad er brug for at have kameraovervågning så overvågning kan ske fra en kontrolcentral.

Kameraovervågning i produktionen øger samtidig driftsikkerheden, da selv små komplikationer kan spottes før de bliver til seriøse problemer.

SIKOM Danmark A/S leverer løsninger som skaber overblik over komplette processer i produktionshaller. Læs mere om kameraovervågningsløsninger her

For yderligere information kontakt Morten Hansen på tlf +45 8764 6000 eller pr. mail mh@sikom-as.dk