Til forsiden Sitemap Print Kontakt Dansk

Aalborg . Aarhus . Odense . København

Advanced surveillance solutions

Kritisk infrastruktur

Sikkerhed i dag består oftest af komplekse udfordringer

Trusler mod sikkerheden kan ikke ignoreres, hvorfor mange ISPS havne, kraftvarmeværker, medico virksomheder og andre global orienterede virksomheder beder SIKOM om hjælp.

For at øge virksomheders sikkerhedssystemer, benytter vi et Physical security information management (PSIM) system til at understøtte både den fysiske og netværksmæssige infrastrukturer.
Ligeledes integreres logistiksystemer og HR systemer med PSIM+ systemet.

PSIM+ systemet omfatter, men er ikke begrænset til, kommunikation systemer som samtaleanlæg og telefoni, talevarsling, automatisk branddetektering, adgangskontrol, kameraovervågning, tyverialarm samt perimeter sikring.

Vores PSIM+ system tillader pålidelig uledsaget adgang i sikre områder gennem den alsidige anvendelse af elektroniske kortlæsere med RFID chip, biometrisk fingeraftryks-scannere, NFC, Bluetooth, ANPR/LPR nummerpladedetektering og BroBizz® læsere.

Vi er konstant på mærkerne for at evaluere nye biometriske, billedbehandlings, registrerings- og databehandlings værktøjer, for at finde systemer der kan forbedre sikkerheden.


Vil du vide mere om Kritisk infrastruktur og PSIM+, er du velkommen til at kontakte Frank Hansen på +45 8764 6000 eller på mail fbh@sikomdanmark.dk