Til forsiden Sitemap Print Kontakt Dansk

Aalborg . Aarhus . Odense . København

Advanced surveillance solutions

Kraftvarme-, bio- og fjernvarmeværker

Til kraftvarmesektoren levere SIKOM sikringstekniske overvågnings- og adgangsløsninger til både den fysiske-, driftsmæssige- og miljømæssige sikkerhed.

Energi sektoren er under konstant pres fra miljømyndighederne, med skærpede krav til udledning af NOX, CO2, svovl, klor og kvælstof.

SIKOM har i mere end 15 år leveret ovnkamerasystemer til affalds- og kraftvarmeværker, men også til glasuld-, cement- og lecaindustrien.

Til et kraftvarme- eller affaldsfyretværk installeres kameraovervågning i forbindelse med produktionen, men også til person og perimetersikring.

Sikkerhedsinstallationen starter allerede ved hegn og porte, med adgangskontrol og IP-samtaleanlæg.

I aflæssehal eller loadingområde installeres kamera, samtaleanlæg og adgangskontrol.

Med et termisk kamera kan temperaturen overvåges i affaldssiloen, flis-, pille- eller halmlageret, og en tidlig alarm (pre-alarm) sendes til kontrolrummet, eller vagthavendes mobiltelefon.

Ved opmagasinering af affald i miler på en miljøstation, kan et termisk kamera være en billig løsning, i det det kan overvåge store udendørs områder.

Kontrolrummet er hjertet i en hver produktion, og SIKOM har stor erfaring med kontrolrumsinstallationer til både energisektoren, men også til havne, fængsler, arresthuse og politi.
Det være sig storskærme eller videowall, KVM extentions (server og klientmaskiner flyttes til serverrum) Video- eller alarm management systemer.

IP- samtaleanlæg og højttalerkaldeanlæg samt LMR radiosystemer kan integreres med IP-PBX.

Vil du vide mere omkring sikrings- og kommunikations systemer til kraftvarmesektoren, er du velkommen til at kontakte Frank Hansen på +45 8764 6000 eller på fbh@sikomdanmark.dk