Til forsiden Sitemap Print Kontakt Dansk

Aalborg . Aarhus . Odense . København

Advanced surveillance solutions

Kameraovervågning (ITV)

Kameraovervågning, videoovervågning, ITV, CCTV...
Kært barn har mange navne

Der er der mange beslutninger der skæl træffes når man beslutter sig for at installere kameraovervågning.

At finde den rigtige løsning er faktisk det nemmeste, for her kan vi hjælpe Jer.

Men inden man kommer så langt, er der en del overvejelser der skal gøres.
Også her kan vi hjælpe Jer.
Hvis I vil bruge et par timer med en af vores konsulenter, kan vi sammen løbe opgaven igennem, og finde en løsning der passer til jeres behov. 

Nu kan kameraovervågning jo benyttes til mange ting, ikke kun til sikring af bygninger og arealer, men også til sikring af personer.

I produktionsvirksomheder benyttes kamera til proces- og produktionsovervågning.

Her er et par andre ting kamera kan benyttes til:
1. Til eksempel har vi for VESTAS A/S leveret et kamerasystem til brug for udviklingsafdelingens arbejde med at optimere vingens ydeevne og samtidigt minimere støjen.
2. For Lille Vildmosecentret i Dokkedal har vi udviklet og leveret et solcelledrevet trådløst kamerasystem til publikums brug, i forbindelse med den permanente udstilling. De besøgende kan således selv betjene kameraerne der er placeret op til 10 km. fra centret og følge hvad der sker på rovfugle fodrepladsen, hvor man kan se kongeørnen og Danmarks største skarv koloni. Sidst men ikke mindst kan man se vildsvinene, som er Danmarks største bestand.

Hvem har vi hjulpet med kameraovervågning?
Vi sikrer blandt andet at landets farligste forbrydere bliver bag lås og slå, idet Kriminalforsorgen benytter SIKOM Danmark A/S som samarbejdspartner på de fleste af landets fængsler, arresthuse og institutioner.

SIKOM Danmark A/S har sikret næsten alle landets Politistationer.

Omkring halvdelen af de danske industri- og fiskerihavne er også sikret af SIKOM Danmark A/S.

Dong Energy A/S og Vattenfall Danmark A/S benytter SIKOM Danmark A/S som totalleverandør af sikrings- og kommunikationsløsninger både i forbindelse med produktions- og procesopgaver samt til sikring af bygning og arealer.

Samtlige af forsvarets flyvestationer er sikret af SIKOM Danmark A/S
Flere pengeinstitutter er ligeledes sikret af SIKOM Danmark A/S
SIKOM Danmark A/S sikre også ambassader og VIP boliger

SIKOM Danmark A/S anbefaler alle i den offentlige og private sektor, at læse Datatilsynets retningslinjer for kameraovervågning. Udover det så gør SIKOM Danmark A/S opmærksom på, at Datatilsynet laver kontrol besøg hos både den private og offentlige sektor, hvor der findes kameraovervågning. Der er tale om kontrolbesøg for at sikre sig at personsikkerhedsloven overholdes. Læs mere om Persondataloven her. For yderligere information besøg Datatilsynets hjemmeside på www.datatilsynet.dk.Vil du vide mere omkring kameraovervågning eller integrerede sikringssystemer er du velkommen til at kontakte Frank Hansen på tlf.: +45 2096 7810 eller på fbh@sikomdanmark.dk

Se også siderne: kameraovervågning og lys