Til forsiden Sitemap Print Kontakt Dansk

Aalborg . Aarhus . Odense . København

Advanced surveillance solutions

Undgå kø ved ind- og udkørsel


Ved at kombinere adgangskontrol med eksempelvis en BroBizz ® læser, undgår man at skulle bruge mandskab til verificering og betjening af porte og bomme.

Vi kan tilbyde forskellige løsninger, hvor man benytter BroBizz® til adgangskontrol således, at gæster, leverandører og medarbejdere kan benytte den BroBizz®, som de typisk allerede har i forvejen.
BroBizz A/S har i dag mere end 650.000 BroBizz® på de danske landeveje, og der er derfor en stor sandsynlighed for, at de køretøjer der skal have adgang til området, allerede har en BroBizz® i forruden.

Anvendelsen af BroBizz® kræver en aftale med BroBizz A/S, som ejer den fysiske BroBizz® og dermed også har aftaleforholdet med BroBizz® brugeren.

Med en BroBizz® løsning bliver det bare nemmere!


Udover BroBizz® som adgangsmedie kan SIKOM levere langtrækkende identifikation ved hjælp af:
•Automatisk nummerpladegenkendelse (ANPR og LPR) - Læs om løsningen til Grundfos her.
•Aktive "brikker" til køretøjer evt. med indbygget boost af førerens adgangskort - Læs om løsningen til Shell Raffinaderiet her
•Passive kort og "brikker" til køretøjer - kræver ikke batteri - Læs om løsninger til ubemandet portvagt her
•Bluetooth baseret identifikation af personer og køretøjer ved hjælp af mobiltelefon
•Stregkodelæsere er utrolig fleksibel og kan printes direkte på følgebreve m.m. Læs omkring løsningen til Aarhus Havn her

Billund Lufthavns parkering der benytter BroBizz® Læs om det her.

Når man vælger adgangskontrolsystem, er det vigtigt at systemet er åbent. Et åbent system er kendetegnet ved at f.eks. BroBizz® læsere kan tilsluttes via IP direkte til systemet uden fysiske interface.

Ovenstående løsninger benyttes for adgangskontrol til lagre, parkeringsområder, ISPS-sikrede havnearealer etc.

Vil du vide mere omkring mulighederne med BroBizz® løsningerne, er du velkommen til at kontakte Frank Hansen på tlf. +45 8764 6000 eller på fbh@sikomdanmark.dk